Seminář PARTNERSTVÍ s Danielou Pavitrou Jasovskou v sobotu 10. června od 10 hod

Ráda bych vás do Amidy pozvala na další konstelace Daniely Pavitry Jasovské tentokrát na téma PARTNERSTVÍ aneb jak tvořím my, s láskou a úctou. Seminář proběhne v sobotu 10. června od 10 do 17.30 hod. Více informací naleznete na www.danielatherapy.com. Přihlášky: seminare.daniela@gmail.com

Za Amidu Adéla

Více info:

PARTNERSTVÍ aneb jak tvořím MY, s láskou a úctou je celodenní seminář na téma, které patří do života každého z nás. Ať už máme anebo nemáme vztah, toužíme po něm a nebo jej chceme ukončit, to vše nám přináší každodenní otázky a výzvy.

Co je to pro vás partnerství? Jak o něj pečujete? V čem se necítíte v partnerství dobře? Hledáte partnera/partnerku a nebo nevíte zda vztah ukončit?  Chcete porozumět tomu co se děje?

Pojďme se zastavit a věnovat svému vztahu ať současnému, minulému nebo budoucímu jeden den.

Meditačně konstelační seminář vám nabízí možnost podívat se na svůj příběh s odstupem i do hloubky, v souvislostech, které mohou být pro vaše směřování v partnerských vztazích nové a důležité.

Seminář je zaměřen na práci s rodovými příběhy, které nahlédneme v konstelacích a zvědomíme, to co nás ovlivňuje, abychom mohli uzdravit naše vztahy. Práce s dechem a meditace nás vrátí k sobě, k našemu středu, kde se nám mnohem lépe žije.

Daniela Pavitra Jasovská

Napsat komentář