Rodinné konstelace na téma: vnitřní muž a vnitřní žena s Danielou Pavitrou Jasovskou v pátek 27. října od 18 hod

Srdečně vás zvu na podvečerní setkání nad šálkem dobrého čaje spolu s vámi a vašimi příběhy. Na setkání s rodinnými (systemickými) konstelacemi.

Vnitřní ženu a vnitřního muže máme každý uvnitř sebe. Potřebujeme je a v různých životních situacích je využíváme. Někdy je nutné se zachovat více racionálně a akčně, jindy zase více v jemnosti, odevzdanosti a měkkosti. Naše žena a náš muž uvnitř, nám pomáhají, tvoří a prožívají naše životy spolu s námi.

Ve chvílích, kdy zažíváme nepohodu, strach, dlouhodobý stres, napětí, pocity nejistoty, zmatek, prostě nerovnováhu, pak pravděpodobně vnitřní muž a vnitřní žena nejsou v souladu. Jeden z nich je potlačen a nebo spolu bojují. Ano, opravdu, zkuste si je představit, zkuste si je vyslechnout, co vám říkají, radí, na co nadávají, kde si stěžují, pláčí anebo mlčí. Oni jsou naše intuice, vnitřní vedení.

Osvěžte vztah sami k sobě, uviďte a prociťte svůj vnitřní hlas, který máte.

Život prostě někdy přináší těžké chvíle, které nás mohou ovlivnit dlouhodobě. Můžeme zapomenout na sebe, kým skutečně jsme. Ztrácíme svou rovnováhu a jistotu a nedokážeme zůstat ve svém středu.

Nabízím vám bezpečný prostor a čas být se sebou, provedu vás po cestě k sobě. V práci s dechem procítíte svůj střed, stav tady a teď. Nabízím vám příležitost si postavit vlastní konstelaci (téma volíte vy sami, to co prostě potřebujete uvidět), která vám ukáže, co se právě u vás děje. V konstelaci uvidíte, jak se daří vaší vnitřní ženě a vašemu vnitřnímu muži. Kde jsou, co cítí, vnímáte je vůbec? Můžete je opečovat a tím se vrátit sami  k sobě.

Čas od času je dobré se zastavit a věnovat se jen sobě.

Těším se na vás, už za pár týdnů, Daniela

Den:      27.10.2017   pátek

Čas:       18,00 – 22, 00 hodin

Cena:    150,- Kč

S sebou pohodlné oblečení. Platba na místě.

Mgr. Daniela Jasovská– terapeutka, průvodkyně, lektorka. Individuální konzultace, semináře, provázené poutě, cesty tajemným Walesem, práce s dechem, meditace, prostě to co je tady a teď pro vás to nejlepší. 🙂 Výcvik ve skupinové psychoterapii, krizové intervenci, výcvik rodinné konstelace a pohyby duše, práce s vnitřním kritikem.

Napsat komentář