ZMĚNA: Přednáška Knihovny palmových listů a partnerské vztahy s Pavlem Krejčím přesunuta na čtvrtek 10. října 2019 od 19 hod

Přátelé,

přednáška Pavla Krejčího     „Knihovny palmových listů a partnerské vztahy“ se z pátku 13. září nově přesouvá na čtvrtek 10. října. Omlouváme se za případné komplikace.

Palmové listy napsalo sedm mudrců (Septha Rishies) před tisíci lety pro ty, kteří se někdy v budoucnu přijdou zeptat na svůj osud a také na partnerské vztahy: na to, kdy potkáme toho pravého partnera, vhodný datum svatby na to zda se k sobě hodíme, nebo proč to v současné době v našem partnerském životě skřípe, rozvádíme se a co udělat pro to, aby rozchod byl nejméně bolestný pro vás a vaše děti…

V současné době už není třeba jezdit do Indie – pomocí Skype se můžeme z Prahy propojit se čtečem palmových listů v Indii a čteč nám přečte vše, co se máme v danou chvíli dozvědět nejen, co se týká partnerských vztahů, ale také zdraví, práce, našich koníčků, životního poslání, nebo který z karmických životů nám nejvíce ovlivňuje současný život a co konkrétně můžeme udělat pro život ve zdraví, štěstí a lásce.

U nás knihovny palmových listů poprvé představil Pavel Krejčí, muž, jemuž palmové listy doslova změnily život.

Po přednášce si můžete koupit Pavlovu knihu „Kým jsme byli, jsme a budeme“ a také si udělat první krok k objednávce čtení palmového listu z dalekých jihoindických knihoven palmových listů pomocí Skype spojení v Praze.

Rezervace míst je možná na: https://www.palmovelisty.cz/prednasky-zari-2019-knihovny-palmovych-listu-a-partnerske-vztahy/. Vstupné je 100 Kč.

Za tým Amidy se těší Adéla

Napsat komentář