Jóga workshop / pozdrav slunci a křišťálová terapie s Veronikou Doležalovou v neděli 19. února 2023 od 17. hod.

Čeká nás společná dvouhodinová jógová akce. Nejdříve začneme s jemným prodýcháním, kdy od příjemného uvolňování a prohřátí přejdeme na jemnou zahřívací část na podporu držení těla
v balančních pozicích, zvýšíme pružnost páteře a dodáme do těla novou energii. Základní pozdrav slunci a šťavnaté rotace. Po té co tělo zahřejeme a protáhneme se přesuneme do jemného uvolnění na podložce, kdy tělo začneme připravovat na křišťálovou terapii, která je formou relaxace s dekou na podložkách. Budeme společně poslouchat zvuk vibrace křišťálových mís – tóny generované křišťálovými mísami jsou jedny z nejčistších a nejúčinnějších zvuků co existují. Vytváří vibrace a zvuky, které námi prostupují, zvedají naši frekvenci a propojují nás s vyššími sférami univerzálního vědomí. Po zvukové terapii křišťálovými mísami se lidé cítí zbaveni napětí, volněji a lehčí. Po celou dobu nás bude provázet aromaterapie. Jóga workshop je vhodný jak pro začátečníky, tak i pro pokročilí.

OBSAH WORKSHOPU:
– Pránájáma / dechové techniky
– Jemné ásany na rozehřátí těla, otevření ramen
a kyčlí
– Základní pozdrav slunci
– Šťavnaté rotace proti bolestem zad a zvýšení pružnosti
– Relaxace
– Křišťálová terapie
– Aromaterapie
——————————————
Co s sebou? Pohodlné oblečení na cvičení
Na relaxaci: teplejší oblečení (klidně i mikinu a ponožky)vlastní podložku pokud máš (pokud nemáš: podložky budou i na půjčení) další pomůcky budou na místě.

Cena 480Kč
Kapacita omezená, rezervace a platba předem.
Č.učtu: 670100-2216325970/6210 (do poznámky celé jméno)
Rezervace: sjogou@gmail.com nebo +420 606 265 268
Veškeré informace o přihlášení a platbě zde:
http://www.sjogou.cz/joga/

Napsat komentář