Prožitkový seminář Léčivý trans s Michalem Hamanem a Petrem Piňosem v sobotu 3. března 2018 od 10 hod

S radostí vás zveme na již druhý celodenní prožitkový seminář LÉČIVÝ TRANS, který spolu povedou Michal Haman a Petr Piňos, zakládající členové hudební skupiny Létající Koberec (*1994).

Seminář se bude konat v Amidě v sobotu 3. března od 10 do 18 hod.

Michal Haman, který v Amidě již několikrát vedl Kruh prožitkového bubnování, nás jako průvodce podporuje na cestě k hlubokému uvolnění a extatické radosti – totálně léčivému a harmonizujícímu stavu našeho bytí.
Petr Piňos se zabývá léčením hudbou zejména ve spojení se změněnými stavy vědomí – relaxací, dechem, léčivým transem. První zkušenost s léčením bioenergií získal před 35 lety u Milana Calábka, dnes Univerzita Nové doby. Později se změněnými stavy vědomí u prof. Stanislava Grofa. Nahrává relaxační a meditační hudbu a pořádá meditační léčivé koncerty.

Chcete nahlédnout, co vás čeká?
Videopozvánka: https://www.youtube.com/watch?v=1rOa6lySf40

rozhovor s Petrem Piňosem a Michalem Hamanem o LÉČIVÉM TRANSU na FLOWEE TV: https://www.youtube.com/watch?v=lOE1IOr6DTg

VYLAĎME SE NA FREKVENCI NEPODMÍNĚNÉ EXTATICKÉ RADOSTI, VYLAĎME SE NA TOTÁLNĚ LÉČIVÝ A HARMONIZUJÍCÍ STAV NAŠEHO BYTÍ!
Bubny, tanec, hudba a dech nás vedou do nitra, do klidu. Nechte se unášet rytmem a dosáhnete léčivého transu, který Vás osvobodí od chaosu mysli a okolního světa.
Vlastní bubny a chřestítka jsou vítány, pro ostatní účastníky máme připraveny nástroje k zapůjčení. Vezměte si s sebou šátek na oči.

Cena: 990 Kč (záloha 400 Kč)
Předprodej a registrace: www.amidacentrum.cz/rezervace
Organizace: Adéla Procházková, adela@amidacentrum.cz, 605 188 065
Doporučujeme si s sebou vzít svačinu či lehčí oběd (majitelé Amidy ocení vegetariánský) a případně i své oblíbené přezůvky

 

Napsat komentář