Seminář Cesta k sebeléčení – dech života s Kateřinou Chrástnou a Petrem Piňosem v sobotu 21. dubna od 10 hod

Srdečně vás zveme do Amidy na prožitkový seminář Cesta k sebeléčení, kterým vás již potřetí provede Kateřina Chrástná a Petr Piňos a bude tentokrát zaměřený na plíce a s nimi spojený dech života.
Zaměříme se na jednoduchá dechová cvičení, která můžeme ve svém životě praktikovat každý den. Zjistíme, jak pomocí dechu můžeme léčit své nemoci a svá zranění.
Poté se prodýcháme při tanci čtyř elementů. Zaměříme se na oblast plic a uvolnění celého těla a duše skrze dech, a to jak při tanci, tak při meditaci vleže, kdy se ponoříme do léčivých vizualizací. To vše za podpory bylinek a aromaterapie.V průběhu semináře nám Petr Piňos povypráví o animě a animovi.Společně vytvoříme oltář, můžete si tedy přinést kamínky, obrázky texty apod., zkrátka vám milé a pro vás důležité věci.Odkaz na videopozvánku: https://www.youtube.com/watch?v=Y0ZxZXrdE4g

Přijďte se poléčit, pobýt v hudbě i tichu se sebou samými…

Není omezeno věkem.

S sebou si prosím přineste pohodlné oblečení, polštářek a šátek na oči.

Cena: 1.000,- Kč (záloha 400,- Kč)
Kdy: sobota 21. dubna, 10 – 17 hod
Rezervace a platba záloh: http://www.amidacentrum.cz/rezervace/
Kontakt: Adéla Procházková, adela@amidacentrum.cz, 605 188 065

Petr Piňos
Rád tvořím hudbu a používám ji při léčení změněnými stavy vědomí.
Zabývám se léčením hudbou zejména ve spojení se změněnými stavy vědomí – relaxací, dechem, léčivým transem.
První zkušenost s léčením bioenergií jsem získal před 25 lety u Milana Calábka, dnes Univerzita Nové doby. Později se změněnými stavy vědomí u prof. Stanislava Grofa.
Nahrávám relaxační a meditační hudbu, pořádám meditační léčivé koncerty a hraji se skupinou Létající Koberec/tranzovní bubny/.

 

Kateřina Chrástná
Na své cestě jsem vystudovala Damu, Divadelní antropologii, Integrační program se zakončením na Autorské tvorbě. Od mládí se věnuji různým tanečním technikám. Nejvíce mě oslovuje Feldenkraisova metoda, Africký tanec a Tanec pěti rytmů. V současné době se zabývám léčením tancem, hlasem, energetickými a slunečními cvičeními – Cestě k sebe léčení.
Při léčení, v tanci i hudbě vycházím z přírody. Je pro mne tou největší učitelkou, léčitelkou. Vede mě do mého nitra, k tichu. Oheň, Voda, Země, Vzduch. Ty nádherné elementy, které nám pomáhají na cestě návratu k sobě. Slunce, Měsíc, Universum. Hladivé, světelné vibrace, které léčí naši duši i tělo. Bylinky, stromy, ptáci, zvířata – bytosti, které nás zpřítomňují ve své moudrosti.

Napsat komentář