Zdravé pánevní dno – vyšetření s MUDr. Soňou Hlavovou v pátek 26. října 2018 od 15 hod

Zdravé pánevní dno

Milé ženy,

máte jedinečnou možnost setkat se s akreditovanou lektorkou Školy pánevního dna Zdeňkou Václavkovou a dozvědět se více o kurzech Tajemství pánevního dna pohledem západu a východu I a II a zároveň zjistit stav vašeho pánevního dna z pohledu MUDr. Soni Hlavové, uroložky, zástupkyně klasické západní medicíny.

Na videu vám ukážeme, jak vypadá aktivita pánevního dna (elevace, lift) a pomocí přenosného ultrazvukového přístroje budete mít možnost zjistit, v jaké kondici jsou svaly toho vašeho pánevního dna. Výsledek se dozvíte okamžitě. Vyšetření provádí paní doktorka.

Představíme vám také jednu z pomůcek na posilování svalů pánevního dna MediLady, která je vhodná jak pro ženy trpící inkontinencí, poklesem orgánů pánve, ženy po porodu, případně ženy, které mají zájem preventivně předcházet tomuto intimnímu problému.

Jak vyšetření probíhá?

Sonda ultrazvukového přístroje se přiloží na podbřišek na sponu stydkou (postačí tedy pouze vyhrnout tričko). Přijďte s mírně naplněným močovým měchýřem, kartičkou pojištěnce a s dotazy, na které jste se třeba jinde bály zeptat.

Setkání je určeno ženám, které kurz Tajemství PD již absolvovaly, ale i ženám, které trápí bolesti zad a bederní páteře, inkontinence, pokles pánevních orgánů, gynekologické a urologické obtíže, problémy s otěhotněním.

Zarezervujte si vaši návštěvu:

Počet volných míst je omezený, zarezervujte si tedy své místo včas na tel. 723 358 606 Zdeňka Václavková, lektorka Školy pánevního dna nebo na zdenka.vaclavkova@ centrum.cz, FB Zdeňka Václavková.

Termín:

26.10.2018

Od 15 – 16 h

Od 16 – 17 h

Od 17 – 18 h

Vstupné 150 Kč

Zahrnuje konzultaci s lektorkou Školy pánevního dna a s MUDr. Soňou Hlavovou, vyšetření ultrazvukovým přístrojem.

Napsat komentář