Celodenní kurz Tajemství pánevního dna pohledem západu a východu I se Zdeňkou Václavkovou v sobotu 6.dubna 2019 od 9.30 hod

Chcete se dozvědět, co přesně je „pánevní dno“, jaké svaly ho tvoří, jakou má funkci, s čím vším zdravé pánevní dno souvisí a jak svaly uložené uvnitř našeho těla správně ovládat?

Zajímá vás psychosomatický pohled na vlastní zdraví?

Máte problémy s inkontinencí, poklesem pánevního dna či dělohy, gynekologické obtíže, bolestivou menstruaci, PMS, bolesti v oblasti pánve, křížové kosti, kostrče, zad a podobně?

Komplikuje vám život nízká hladina ženských hormonů, nebo menopauza?

Trápí vás úbytek vitality, nedostatek energie a radosti ze života?

Chcete zlepšit svůj vztah k vlastnímu ženství a prohloubit prožitek v sexuálním životě?

Toužíte po miminku, ale zatím neúspěšně, případně se chcete na otěhotnění lépe připravit?

Chcete zjistit, jak je to s tzv.“Kegelovými cviky“, a proč vám ono doporučované posilování pánevního dna pomocí zastavování moči škodí?

Pak vás srdečně zvu na kurz Tajemství pánevního dna, které se touto problematikou zabývá z pohledu západní fyzioterapie a psychosomatiky, ale čerpá také z tisíce let prověřených znalostí východních nauk, a v tzv. Metodě 3×3 v sobě propojuje nejen tělesnou rovinu, ale pracuje i s emocemi a s rovinou energetickou.

Nechoďte s teniskami v ruce připraveni podávat velké cvičební výkony. Jedná se o velmi jemné cvičení těmi nejhlubšími svaly v našem těle. Okem je nevidíme, dotykem necítíme. Naučím vás, jak je navnímat, posílit a relaxovat. Seminář je kombinací zdravotního cvičení s povídáním k tématu. Vezměte si proto, tužku a poznámkový blok, dozvíte se spoustu nových a užitečných informací.

Kurz je vhodný pro ženy od 18 do 100 let. Doporučuji ho všem ženám jako prevenci, ale i pro zlepšení všech výše zmíněných potíží, pro lepší poznání sama sebe a vlastního těla a nalezení větší radosti ze života.

Přijďte si užít den jen pro sebe, zacvičit si „tak trochu jinak“ pod vedením akreditované lektorky Školy pánevního dna.

Cena celodenního kurzu je 1 900 Kč.

Sleva 200 Kč je připravena pro seniorky nad 60 let a pro ženy na mateřské dovolené. Cena pro tyto ženy je 1 700 Kč.

Celková cena zahrnuje skripta a výukové pomůcky.

V případě vážnějších zdravotních problémů, těhotenství, účasti v procesu IVF či nedávné gynekologické operace mě předem informujte na tel. 723 358 606, zdenka.vaclavkova@centrum.cz. Ráda zodpovím jakékoliv dotazy.

Další informace o lektorce i daném tématu můžete najít na lektorky.skolapanevnihodna.cz.

Těší se na vás Zdeňka Václavková

Napsat komentář