Kurz Tajemství zdravého pánevního dna se Zdeňkou Václavkovou v sobotu 13. června 2020 od 9.30 hod

Láká vás kurz Tajemství zdravého pánevního dna, ale nevíte co si pod tím máte představit?

Jedná se o základní kurz, který má své pokračování v Tajemství pánevního dna II. Na kurzu se střídá cvičení s povídáním.

Nečekejte však cvičení v duchu Miroslava Tyrše, ale ani náročné posilovací cviky. Naopak, jedná se o velmi jemnou aktivaci svalů dna pánevního, které asi ani nevíte, že v těle jsou a kde tam jsou. Tyto svaly však nesou velkou zodpovědnost a vlivem současného způsobu života ochabují nebo mají tendenci k přílišnému stažení. Naučíte se cviky, které nelze natočit na video. Dějí se uvnitř našeho těla a pouhým okem zkrátka nejsou vidět.

Abyste věděly, co máte dělat, když dostanete pokyn “Aktivujte pánevní dno”, potřebujete vědět, jak to tam dole “chodí”, potřebujete si to prožít. Prožitek při cvičení je základem moderní fyzioterapie.

Nechoďte tedy s teniskami na nohou, ale v ponožkách, v pohodlném oblečení, s tužkou a papírem na poznámky.

Pánevního dna se týkají také naše emoce. Budeme si povídat o psychosomatice, vyzkoušíme bioenergetické cviky zaměřené na pánevní pancíř a dotkneme se energetické roviny, která je typická pro východní země.

Je to zajímavé, že? Zkrátka celostní přístup k našemu tělu, ve kterém propojíme naši západní medicínu s technikami z východu.

Mou učitelkou je autorka metody Renata Sahani Skálová, která je fyzioterapeutkou a zároveň má bohaté zkušenosti z Indie, kde částečně se svým indickým manželem pobývá.

Víc vám neprozradím, protože to chce dostatek času a také osobní setkání.

Kurz je vhodný pro všechny věkové kategorie žen. Není vhodný pro ženy v 1. a 3. trimestru těhotenství, ženy, které procházejí procesem umělého oplodnění nebo pro ženy vážně psychicky či jinak nemocné.

Moc se na vás těším.

Pro bližší informace kontaktujte lektorku Školy pánevního dna Zdeňku Václavkovou, 723 358 606, zdenka.vaclavkova@centrum.cz

Rezervace míst a platba záloh: www.amidacentrum.cz/rezervace

 

Napsat komentář